Om os

Nemt, simpelt, overskueligt, tidsbesparelse, second hand og børneunivers er ord, som er særlige kendetegn for Minitopolis. Minitopolis er et univers med flere grene, hvori hovedelementet er at gøre bæredygtigheden, genanvendeligheden og optimering af familiers forbrugskultur let for alle.

minitopolis butik minitopolis entre og ejer minitopolis ene legerum minitopolis nye varer afdeling minitopolis cafe minitopolis ude areal

Bag om Minitopolis

Jeg hedder Sofie og er stifteren bag Minitopolis. Jeg bor sammen med min kæreste Nicolaj i Egå sammen med vores to børn, Valdemar fra januar 2017 og Ellinor fra maj 2019. Vi har haft begge barsler i København og har været meget ude med børnene til forskellige barsels- og børnetilbud. For os var det et pusterum væk hjemmefra. For når rammerne er sat efter barnets behov, slapper vi som forældre automatisk mere af. Jeg har dog altid søgt et sted, hvor der var flere muligheder for mig selv og samtidig sin familie - og det har jeg haft i tankerne siden 2017. Den helt rigtige ide kom dog først i foråret 2021. Stille og roligt blev Minitopolis en realitet.

Hvad skiller os ud

Du kan lidt af hvert i vores univers. Først og fremmest skal det være nemt både at sælge og købe børnesager i butikken. Da vi gerne vil skabe et børneunivers i børnehøjde, skal man have adgang til flere ting, når man er her. Derfor er der indrettet et legeområde for børn i flere aldre, så man både kan stimulere sin baby og samtidig aktiverer de ældre søskende - og at alle kan hygge sig sammen. Der kan købes mad og drikke til store og små, som kan nydes i vores caféområde. Vi har også fået et område med nye varer, primært supplerende varer, såsom sutter, strømper, accessories. Der er også tiltænkt i andre nye/kollektionsvarer til gaveidéer til barsels-, værtinde-, dåbs- og fødselsdagsgave mm.

Minitopolis' univers

Minitopolis' gule bukser

Butikken

Når du besøger Minitopolis, vil du hurtigt få et overblik over butikken. Alt er opdelt efter kategori og størrelse. Butikken er delt op i en afdeling med sko, legetøj, tøj og større møbler samt udstyr. Alt inden for børne kategorien, alle mærker og alle størrelser fra 50-140. Nemmere bliver det ikke at købe brugt. Vi har for øje at give genbrugen nyt liv - det der er ude i butikken vil sagtens kunne glæde endnu et barn. Minitopolis ligger i en rolig baggård, hvor kun vi har indgang, hvorfor din barnevogn kan stå uforstyrret. Du kan også med hjælp bære barnevognen ned af trapperne. Hvis du er i bil, er der fri parkering i enten baggården eller ud mod Gåseagervej. Er baby med i autostol, har vi indkøbsvogne, hvor autostolen kan komme i. Børn der kan sidde selv, synes ogs ådet er sjov at sidde i vognene. Der er et stort toilet til fri afbenyttelse samt to pusleborde i gangen ud fra toilettet.
Minitopolis' gule kaffekop

Caféen (Se udvalg her)

Vi har en lille café i Minitopolis. Her kan du købe forskellig mad og drikke til både børn og voksne. Vi vil have et sortiment af kage og andre børnevenlige snacks. Af drikkelse har du mulighed for at købe kaffe, the og forskellige kolde drikke til børn og voksne. Du vil have mulighed for at nyde jeres forfriskninger ved vores caféområde. Du må IKKE medbringe egen mad eller drikkevarer. Selvfølgelig må du amme, give modermælkserstatning og have mos/mad med til din baby (vi har mikroovn til evt. opvarmning). Hvis I på forhånd ved, at I kommer forbi, kan I bestille fra Martin Ib (MIB) via os på mail eller over insta/facebook senest dagen i forvejen - Der kan I fx bestille sandwiches, boller og pølsehorn. På den måde undgår vi madspild.
Minitopolis' lilla ballon

Legerum

Vi vil med Minitopolis gerne skabe et sted, hvor børn er mere end velkomne. Vi har skabt to legerum på i alt 70 kvm, hvor der kan leges, udforskes, læres, læses, tumles mm. Vi har i samarbejde med vores leverandører sammensat faciliteter til børnenes forskellige behov og til forskellige aldre. Ligeledes vil der både være mere rolige områder og områder til fysisk aktivitet. Der vil blandt andet være butiksbod, motorikbane, hyggekroge med bogreoler, kreasted samt mange andre ting. Vi har bevidst ikke sat en aldersbegrænsning, da alle børn er velkomne, hvis de har lyst.
Minitopolis' lilla forældre

Tidsbesparende koncepter

Vi har i Minitopolis valgt løsninger, der gør det meget mere simpelt, nemt og tidsbesparende at sælge og købe tøj, udstyr, redskaber og mange flere ting inden for børneuniverset. Vi ved, hvad det kræver at få det hele til at hænge sammen som en familie. Så derfor har vi fjernet alt det besværlige og gjort det nemmere for dig at vælge den bæredygtige vej.s
Minitopolis' lilla bil

Events

Vi kommer året rundt til at have forskellige events i børnehøjde. Inde på events siden kan du se alle kommende events. Hold øje med vores Instagram og Facebook profil, for vi skriver også om dem derinde. Du kan ligeledes tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi annoncerer de kommende events.

Ikke-ryger tøj

Tøjet sorteres og bestræbes efter, at kun ikke-ryger tøj sælges i butikken.

Neutralt vasket tøj

Tøjet sorteres og bestræbes efter, at tøj kun sælges i butikken, som er vasket i neutralt vaskemiddel.