Krav & kvalitetsbetingelser hos Minitopolis

Kvalitet

Følgende varer er IKKE tilladt at sælge uagtet koncept, hvis varerne er:
 1. kopivarer
 2. beskidte
 3. uhygiejniske
 4. ildelugtende
 5. med røglugt
 6. med huller/pletter
 7. med defekter/mangler/i stykker
Husk at sortere godt hjemmefra uanset hvilket koncept du har. Dit tøj skal være NYVASKET når vi modtager det. Spil skal indeholde alle brikker og tilbehør. Legetøj som kræver batterier skal virke.
Det er Minitopolis der vurderer dette. Vi forbeholder os ligeledes ret til at fjerne varer, hvis vi af anden årsag finder dem i for ringe stand til salg i butikken. Varer kommer KUN ud i butikken, som er i god stand.

Krav

Vi vælger varer med et udtryk der er oppe i tiden og som vi oplever efterspørgsel på. Varerne udvælges med hensyn til sæsonen, kvaliteten, mærket og evt. trenden.
Vi udvælger varer, der passer til butikken og som vurderes at kunne sælges, hvor vi derfor altid tager højde for sæson, kvalitet og trend. Det er derfor sandsynligt, at ikke alt dit tøj udvælges. Der er langt større chance for at dine varer bliver solgt, hvis dit tøj er sæsonvarer.
Følgende varekategorier sælges ikke i butikken:
 1. senge
 2. lifte
 3. bamser over 50 cm
 4. tøj over str. 140
 5. sko over str. 35
Følgende varekategorier skal du være mere opmærksom på:
 1. strømper skal sorteres i størrelse og ligges i klare poser hjemmefra
 2. sko skal tørres, vaskes af og tømmes for sand
 3. sæt skal ligges sammen
 4. spil/puslespil tælles inden. Og pak gerne ind i wrap/tape/klar pose (hvor der er mange brikker & nemt kan blive væk)
 5. legetøj/udstyr med batteri tjekkes op på, om de virker
Hvis disse krav ikke opfyldes, kan det være, varerne bliver frasorteret.
Der kan indleveres fra 15 - 150 ting (baseret på dit valgte koncept og max antal varer) per periode, hvor der max have 80 kunders børnesager inde i butikken af gangen.
I forhold til Nemt, så forholder vi os til, at alle mærker kommer ud i butikken, hvis standen er godkendt. Nemt konceptets varer vil blive gennemgået ift. kravene inden varerne kommer ud i butikken, hvor varerne der ikke opfylder kravene vil blive sorteret fra og blive sat som returvarer, som kunden skal tage stilling til i Mit Minitopolis.
I forhold til Nemmere & Nemmest, så forholder vi os til, at et såkaldt standard- og kvalitetskrav. Nemmere & Nemmest konceptets varer sorteres efter og prissættes primært medium og high-end tøj. Der prissættes en lille andel low-end tøjvarer, hvis standen er god (med print og/eller figurer samt udklædning). De frasortert varer der ikke opfylder kravene vil blive sat som frasorteret, som kunden skal tage stilling til i Mit Minitopolis.