Om Minitopolis

Minitopolis vil gerne skabe et univers med flere grene. Og ord som nemt, simpelt, overskueligt, tidsbesparelse og børneunivers er blevet særlige kendetegn for Minitopolis. Hovedelementet er at gøre bæredygtigheden, genanvendeligheden og optimering af familiers forbrugskultur let for alle.

minitopolis butik
minitopolis entre og ejer

Bag om Minitopolis

Jeg hedder Sofie og er stifteren bag Minitopolis. Jeg bor sammen med min kæreste Nicolaj i Egå sammen med vores to børn, Valdemar fra januar 2017 og Ellinor fra maj 2019. Vi har haft begge barsler i København og har været meget ude med børnene til forskellige barsels- og børnetilbud. For os var det et pusterum væk hjemmefra. For når rammerne er sat efter barnets behov, slapper vi som forældre automatisk mere af. Jeg har dog altid søgt et sted, hvor der var flere muligheder for mig selv og samtidig sin familie - og det har jeg haft i tankerne siden 2017. Den helt rigtige ide kom dog først i foråret 2021. Stille og roligt blev Minitopolis en realitet.

Hvad skiller os ud

Det skal være nemt både at sælge og købe børnesager i butikken. Da vi gerne vil skabe et børneunivers i børnehøjde, skal man have adgang til flere ting, når man er her. Derfor er der indrettet et legeområde for børn i alle aldre, så man både kan stimulere sin baby og samtidig aktiverer de ældre søskende - og alle hygge sig sammen. Der kan også købes mad og drikke til store og små, som kan nydes i vores caféområde.

Minitopolis' univers

Minitopolis' lilla forældre

Tidsbesparende koncepter

Vi har i Minitopolis valgt løsninger, der gør det meget mere simpelt, nemt og tidsbesparende at sælge og købe tøj, udstyr, redskaber og mange flere ting inden for børneuniverset. Vi ved, hvad det kræver at få det hele til at hænge sammen som en familie. Så derfor har vi fjernet alt det besværlige og gjort det nemmere for dig at vælge den bæredygtige vej.
Minitopolis' gule bukser

Butikken

Når du besøger Minitopolis, vil du hurtigt få et overblik over butikken. Alt er opdelt efter kategori og størrelse. Nemmere bliver det ikke at købe brugt. Vi har for øje at give genbrugen nyt liv - det der er ude i butikken vil sagtens kunne glæde endnu et barn.
Minitopolis' gule kaffekop

Caféen (Se udvalg her)

Vi har en lille café i Minitopolis. Her kan du købe forskelligt mad og drikke til både børn og voksne. Vi vil have et sortiment af boller, kage og andre børnevenlige snacks. Af drikkelse har du mulighed for at købe kaffe, the og forskellige kolde drikke til børn og voksne. Du vil have mulighed for at nyde jeres forfriskninger ved vores cafeområde. Det er muligt at betale med kort eller MobilePay. Du må IKKE medbringe egen mad eller drikkevarer. Selvfølgelig må du amme, give modermælkserstatning og have mos/mad med til din baby (vi har mikroovn til evt. opvarmning). Hvis I på forhånd ved, at I kommer forbi, kan I bestille fra Martin Ib (MIB) via os - Der kan I fx bestille sandwiches, boller og pølsehorn.
Minitopolis' lilla ballon

Legerum

Vi vil med Minitopolis gerne skabe et sted, hvor børn er mere end velkomne. Vi har skabt to legerum, hvor der kan leges, udforskes, læres, læses, tumles mm. Vi har i samarbejde med vores leverandører sammensat faciliteter til børnenes forskellige behov og til forskellige aldre. Ligeledes vil der både være mere rolige områder og områder til fysisk aktivitet. Der vil blandt andet være butiksbod, tavlevæg, motorikbane, hyggekroge med bogreoler, kreasted samt mange andre ting. Vi har bevidst ikke sat en aldersbegrænsning, da alle børn er velkomne, hvis de har lyst.
Minitopolis' lilla bil

Events

Vi kommer året rundt til at have forskellige events i børnehøjde. Inde på events siden kan du se alle kommende events. Hold øje med vores Instagram og Facebook profil, for vi skriver også om dem derinde. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi annoncerer de kommende events.

Ikke-ryger tøj

Tøjet sorteres og bestræbes efter, at kun ikke-ryger tøj sælges i butikken.

Neutralt vasket tøj

Tøjet sorteres og bestræbes efter, at tøj kun sælges i butikken, som er vasket i neutralt vaskemiddel.